2012. április 7., szombat

Offseason hírek



Kevin Kolbban és John Skeltonban nem teljesen bízott meg Ken Whisenhunt, ezért megpróbálta leszerződtetni Peyton Manninget, aki végül Denverben kötött ki. Bízzunk benne, hogy Kolb jövőre nem lesz ennyire sérülékeny, és összeszokik az offense-el.



Offense fal: Levi Brownt (LT) cutolta a csapat, majd újraszerződtette, meglátjuk, hogy mennyire lesz gyenge jövőre. Adam Snydert (RG) megszereztük, aki eddig a 49ersben próbálta megvédeni Alex Smitht. Brandon Keith (RT) utóbbi két éve sérülésekről és rossz játékról emlékezetes. Így a fal két szélére új emberek érkeznek majd. A két biztos pont Daryn Colledge (LG) és Lyle Sendlein (C). Deuce Lutui (RG) Seattle-be igazolt.


Front seven: A kezdő hármas (Dockett-Dan Williams-Campbell) adott, de mögöttük csak David Carter és Nick Eason, akik képesek beugrani esetleges sérülés esetén. Ne feledjük, Campbell franchise tagel fog játszani (ha nem egyeznek meg hosszú távú szerződésben) a következő szezonban. A linebackereknél a két kezdő poszt majdnem biztosan betöltött Sam Acho és O’Brien Schofield személyében, de ők még fiatalok. Egy tapasztalt játékos el fog kelleni, ráadásul olyat keresnek, aki Horton rendszerében járatos, mint a szabadügynök Clark Haggans volt.


Secondary: Patrick Peterson berobbant a ligába, igaz főleg a visszahordásai miatt, eredeti posztján még sokat kell fejlődnie. Az A.J. Jefferson project nem annyira jött be. Szerencsére Greg Toler keresztszalag-szakadás (ACL) után visszatér, kérdés milyen formában. Richard Marshall aki csere safety és 2. számú corner volt, Miamiba igazolt. Helyére leigazoltuk a Steelersből William Gay-t. Valamint James Sanderst (SS) Atlantából.


Az alábbi játékosokat mind újraszerződtették: Early Doucet, Stephen Williams (WR), Jay Feely (K), Dave Zastudil (P), Mike Leach (LS), D'Anthony Batiste (LT), Greg Toler (CB), Reggie Walker (LB).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése